Palvelut / Remontoinnin palvelut

Sauna-ja kylpyhuoneremontit

AL Rakennuspalvelu tekee avaimet käteen työnä sauna ja kylpyhuoneremontit. Rakennamme kaikenlaiset saunat lattiasta kattoon. Kiukaiden asennukset, lauteiden asennukset mittatilaustyönä. Jätä yhteydenottopyyntö ja pyydä maksuton kustannusarvio.

Kylpyhuonekalusteasennukset

Ovatko kylpyhuonekalusteesi vanhoja ja kuluneita? Haluatko piristystä uusilla kalusteilla? Tai ehkä olet uusimassa kylpyhuoneesi nykyaikaisemmaksi? Kylyhuonekalusteidenasennus on tarkkaa työtä, joka kannattaa jättää ammattilaiselle. Me teemme varmasti hyvää jälkeä, ovat valitsemasi kalusteet standardimalleja tai vähän erikoisempaa mallia.

Keittiökaluste asennukset

Haluatko keittiöön lisää säilytystilaa? Oletko remontoimassa koko keittiön? Tai ehkä haluat vain vaihtaa keittiönkalusteet ajanmukaisiksi ja laadukkaammiksi. AL Rakennuspalvelu palvelee sinua kaikissa keittiökalusteasennus-

tarpeissasi. Olemme ammattilaisia, joten eri kalustetyypit, asennustavat ja materiaalit ovat meille tuttuja. Voit luottaa siistiin työnjälkeen ja luotettavaan palveluun.

Huoneistoremontit

Oletko suunnittelemassa remonttia? Me teemme parketti- ja laminaattien asennukset,listoitukset,kattojen- ja seinien levytykset ja paneloinnit,kaappien asennukset,ovi- ja ikkuna-asennukset. Kaikki työt laadusta tinkimättä.

Maalausurakat/huoneiston maalaukset

Sisämaalaukset

Uutta ilmettä kotiin!

Meiltä kaikki sisämaalaustyöt seinä- ja kattopintojen maalauksista aina ikkunapuitteiden ja karmien maalaukseen. Halutessasi poistamme vanhat tapetit ja hilseilevät maalit ja teemme pohjatyöt sekä tasoitukset.
Uusi sisustus saa ihmeitä aikaan:tunnelmalliset sävyt antavat elävyyttä kotiisi.

Ulkomaalaukset

Vuosia ja säävaihteluja nähneet julkisivut, piharakennukset ja aidat sekä terassit saavat täysin uuden suojan maalikerroksen myötä. Uusi ja suojaava maalipinta tuo lisää ikää kaikille julkisivuille. Pyydä maksuton kustannusarvio.

Huom! Kotitalousvähennys.